Kategóriák
  TOP termékek
  Termékajánló
  Szállítási díj

  Szállítási költség: nettó 990.- Ft

  nettó 20000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  Garancia

  Termékeinkre gyártótól és beszállítótól függően félévtől 5 évig terjedő gyártói garancia vonatkozik.

  Minden 3000 Ft feletti összegért vásárolt, meghibásodott terméket, illetve vezérlőt, tápegységet 15 napos garanciális javításra küldünk. Mivel a termékekhez az alkatrész Kínából érkezik, ezért a javítás időtartama maximálisan akár 30 nap is lehet. A javítás idejére csereterméket nem áll módunkban biztosítani.

  A megvásárolt termékeket az esetlegesen felmerülő garanciális problémák érvényesítése érdekében, úgy helyezzék el, vagy építsék be, hogy a hozzáférés egyszerű legyen, ezzel is meggyorsítva cseréjüket, helyreállításukat. Cégünk a garanciát csak ebben az esetben tudja vállalni, az ezekkel ellentétben álló kivitelezés miatt a cseréknél felmerülő egyéb problémákért (bontás, szerelés, stb.) nem vállalunk felelősséget. Ezen költségek a vásárlót, kivitelezőt terhelik.

  Minden 10.000 Ft-ot meghaladó termékre 1 év gyártói garanciát biztosítunk.

  Garancia érvényesítésnél, küldje vagy hozza vissza a terméket, csatoljon egy rövid leírást a problémáról és a lehető leggyorsabban megvizsgáljuk, illetve gondoskodunk a javításáról.12 V-os terméknél kérjük, fotózza le a tápegységet (akár telefonnal).

  Utánvétes csomagot nem veszünk át.

  Garancia Led termékeinkre

                       
           Garancia regisztráló
         nyomtatvány letöltése

  Webáruház készítés