Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 933 6663 (nagykereskedelem); +36 20 224 1902 (kisker bemutatóbolt)

Cégünkről

Cégünkről

A Lighting Solutions Kft. 15 éve foglalkozik professzionális, ipari és lakossági LED világítástechnikai termékek forgalmazásával, fénydekorációkkal, valamint világítás korszerűsítési projektek teljes körű kivitelezésével. A lengyel SpectrumLED márka magyarországi kizárólagos forgalmazójaként partnereinket kiemelkedő ár-érték arányú termékekkel szolgáljuk ki.

LED fényforrásaink hosszú élettartammal és garantált fénymegtartással bírnak. A LED technológia folyamatos fejlődése mára lehetővé teszi szinte bármilyen hagyományos fényforrás LED-es kiváltását. A technológiaváltás 60-90%-os energia- és költségmegtakarítást, ezáltal extra gyors, 1-3 év közötti megtérülést eredményez.  

Minden termékünkre 2-5 év cseregaranciát vállalunk. Világítótesteink minden egyes darabja szigorú ellenőrzések és tesztek után kerülhet csak forgalomba. Az általunk forgalmazott valamennyi termék rendelkezik CE és RoHS tanúsítvánnyal, a magasabb kategóriát képviselők emellett TÜV minősítést is kaptak. 

Ügyfeleink részére lehetőséget biztosítunk a termékek kipróbálására vásárlás előtt. 

Komoly tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk világításkorszerűsítési-projektek teljes körű lebonyolításában, a tervezési fázistól a beszerelésig. E munkáink során segítünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb fényforrások kiválasztásában, figyelembe véve azok használati helyét, a tervezett igénybevételt és a helyiségekre vonatkozó szabványokat, előírásokat.  

Sokéves szakmai tapasztalatunk és minőségi szolgáltatásaink számos projektmegbízást eredményez. Referenciáink között megtalálhatók magáningatlanok, irodák, üzletek, hivatalok, kórházak világítási rendszerének komplett tervezése és át-, illetve kiépítése. Dolgoztunk többek között az Árkád bevásárlóközpont, a Budavári Önkormányzat vagy éppen a Sziget Fesztivál díszkivilágításán csakúgy, mint a Pest Megyei Kormányhivatal valamennyi épületének teljes világítástechnikai felújításán. 

Webáruházunkban szolgáljuk ki nagykereskedelmi, viszonteladó partnereinket (www.b2b.ls.hu)
Amennyiben viszonteladonk lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Központ
2013 Pomáz, Budakalászi út 36.

Email: sales@spectrumled.hu
Web: www.ls.hu

GPS
47.63538852549315,
19.03932504232853