Kategóriák
Kategóriák
  TOP termékek
  Termékajánló
  Szállítási díj

  Szállítási költség: nettó 990.- Ft

  nettó 20000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  Termék részletek


  2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó

  2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó
  • 2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó
  • 2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó
  • 2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó
  • 2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó
  • 2,4G MiLight egyszínű fényerőszabályzó
  Gyártó:
  Mi-Light
  Teljesítmény:
  120 W  <br />     • Csatornák száma: 1
   Bemenet: Sorkapocs
   Kimenet: Sorkapocs
   Vezérlés módja: Impulzus szélesség moduláció (PWM)
   Távirányítás: 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
   Mobiltelefonos applikáció: Van
   Beépített kapcsoló: Nincs, külön vezérlő szükséges
  • Működtető feszültség
   DC 12-24 V
   Méret
   45x85x23 mm
   Védettség 
   IP20
   Teljesítmények
   120 W
   Áramfelvétel
   10A
   Garancia
   2 év
   Cikkszám
   3213
  • Monokróm (egy színű) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő fényerőszabályozással

   Csak vezérlő! A működtetéshez Dimmer csoport távirányítóra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható Dimmer csoport távirányítóval lehet elvégezni.

   Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

   Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

   A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját nyomva kell tartani 3 másodpercig. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

   Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

   A Dimmer csoport (zóna) vezérlők csatlakoztatása a tápegységhez és a LED fényforrásokhoz

   A nagyítható képeken megtekintheti, hogy milyen módon kell csatlakoztatni a dimmer csoport vezérlőket a tápegységekhez, illetve a LED fényforrásokhoz. A dimmer zóna vezérlőn két feszültség bemenet is helyet kapott, melyből csak az egyiket kell használni: sorkapcsos bekötés vagy a hagyományos 5.5x2.1 mm-es DC csatlakozó. A vezérlők között fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz. A vezérlők teljesítményét LED jelerősítővel tovább lehet növelni.

   Mobiltelefonos vezérlés: minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja

  Webáruház készítés